7. vzpon Vuhred

Zaključna prireditev pokala za rekreativce Vuhred 30.9.2018

Tako že na začetku se vsem opravičujemo za pozno objavo, žal spletni škrat ni dopuščal, da se vam prej javimo.
Zadnjega vzpona v Vuhredu se je tokrat udeležilo 20 kolesarjev. Trasa dolžine 12,5 km in višinske razlike 510 metrov je kolesarje vodila iz Vuhreda po gozdni cesti do lovske koče Orlica na Svetem Antonu.
Z traso je najhitreje opravil in to z rekordnim časom Rok Naglič, njegov čas pa 00:25:56, drugi po času je prispel Simon Kočnik 00:28:37, tretji pa tokrat po času Tadej Skitek 00:29:40.
Pri ženskah pa Maruša Knap ni imela konkurence, njen čas pa 00:38.05.
Ker je bila to zadnja prireditev smo seveda podelili tako medalje za to tekmo in pokale za najboljše tri po kategorijah čez celo sezono.
Kot glavni krivci za ta pokal se vam vsem, ki nas spremljate,sodelujete in podpirate iskreno zahvaljujemo, prav tako moramo zahvaliti vsem sponzorjem in vsem soorganizatorjem, ki nam omogočate, da vse prireditve izpeljemo brez prijavnin.
Prav posebno pa se zahvaljujemo za pomoč pri izpeljavi prireditev Gorazd Kolar, Karli Kolar, Jaka Paradiž, Tomaž Haberman. Seveda pa je treba omeniti še letošnjo ekipo pokala: Ksenija Sinic, Žiga Sinic, Matic SinicAndrej Brko, Sonja Erjavc, Miran Erjavc, Larina Erjavc, Tiana Erjavc, Mladen Mihelič, Marko Pinter, Zoran Martini in seveda naš glavni kuhar Simon Orter, hvala vam vsem.
Tako sezone je sedaj tudi uradno konec, plani za drugo sezono so že v teku in obeta se kar nekaj sprememb …

Ekipa pokala za rekreativce v mtb.